Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Foto: SIMON HASTEGRD

Samverkan för att fler ska hitta till föreningslivet

2018-02-12 14:42

Hur får vi fler att upptäcka Gävleborgs rika föreningsliv? Prova-på-dagar kan vara ett sätt. På tur står nu Nordanstigs kommun som i samverkan med mer än 15 olika föreningar och Gävleborgs Idrottsförbund, bjuder in till en fullspäckad föreningsdag.
  • Skapad: 12 FEB 2018 14:42

I unga år är vi många som deltar i föreningslivet. De allra flesta barn är någon gång aktiv i en idrottsförening, men långt ifrån alla fortsätter. Det är inte helt ovanligt att tröttna på "sin" idrott, eller att uppleva att nivån inte stämmer överens med den egna ambitionen. Vårt mål är att få så många som möjligt att upptäcka föreningarnas utbud, finna nya vägar till rörelseglädje och få känna den positiva kraften i att göra saker tillsammans!

Med ett gemensamt mål – att få fler i rörelse – hoppas Gävleborgs Idrottsförbund, Nordanstigs kommun och lokala föreningar att många letar sig till Gnarpsviljans lokaler på lördag för att kanske hitta ett nytt fritidsintresse ... eller återuppta ett gammalt!

När? Lördagen den 17 februari mellan klockan 10 och 15 
Var? I och kring Gnarpsviljans lokaler i Gnarp. 
Mer information hittar du på Nordanstigs kommuns hemsida

Välkommen!

Bild: Bildbyrån

Skribent: Ingela Norberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss