Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Foto: SUVAD MRKONJIC

Tar du bollen?

12 APR 2017 10:30
Vi söker en ny chef till Gävleborg – är du en ledare som passar? Som distriktsidrottschef i Gävleborg har du riktigt inspirerande och viktiga uppgifter framför dig!
  • Uppdaterad: 17 APR 2018 13:14

Är du en erfaren ledare, välförankrad i idrotten och har relevant yrkeslivserfarenhet från medlemsdriven/ideell organisation? Då kan du vara den vi söker.

Vår nya chef ska leda Gävleborgs Idrottsförbund som är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala organisation i Gävleborg, en paraplyorganisation för idrotten i Gävleborg.

I samspel med organisationernas styrelser kommer du att leda ett distrikt med 5 kontor och cirka 28 medarbetare men också samarbeta med kollegor i andra distrikt i landet. Som distriktsidrottschef bygger du nätverk och driver idrottspolitiskt arbete gentemot politiker och tjänstemän. Du som söker har ett stort intresse för idrottsrörelsens och folkbildningens roll i det svenska samhället.

Din roll är viktig – att leda en organisation som ska bidra till att idrotten gör Sverige starkare och i samverkan med andra aktörer sätta Gävleborg i rörelse!

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Välkommen med din ansökan senast den 26 april

Skribent: Ingela Norberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss