Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Foto: NILS JAKOBSSON

Ungdomar – mingla med era idrottshjältar på Gävle Slott!

2018-04-09 12:01

När det gäller idrottsprestationer på internationell nivå, så har Gävleborg skördat en hel del medaljer på sistone! Landshövding Per Bill vill uppmärksamma detta och bjuder in idrottsaktiva ungdomar 13–20 år till slottsminglet där vi gemensamt firar våra idrottshjältar från EM, VM och OS.
  • Uppdaterad: 25 APR 2018 08:31

Idrottsrörelsen i Gävleborg har fostrat många idrottsprofiler och vinnande lag! Vi har samlat länets idrottshjältar från 2017 och 2018 för att fira deras fina framgångar och lyfta fram den betydelse de har som förebilder och som ambassadörer för idrotten i vårt län.

Ta chansen att träffa dina idrottshjältar! Om du vill, kan du passa på att ställa frågor, utbyta erfarenheter eller bolla dina framtidsdrömmar!

Länsstyrelsen Gävleborg i samarbete med Gävleborgs Idrottsförbund bjuder in idrottsaktiva ungdomar, 13–20 år, till en mingelkväll på Gävle Slott tillsammans med länets internationella idrottshjältar! Er förening är välkommen att anmäla max 10 av era unga aktiva + medföljande ledare. Det är ”först till kvarn” som gäller. Vi önskar en samlad anmälan/förening senast 2 maj.

Mer info om hur du gör din föreningsanmälan.

Skribent: Ingela Norberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss