Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Upptaktsträffar inför Idrottens dag

2019-03-26 12:09

Vill din förening vara med på Idrottens dag? Inför årets arrangemang, i Hudiksvall och Gävle, arrangerar vi nu upptaktsträffar för föreningar. Hur kan vi hjälpa just din förening att utveckla en idrott som inspirerar till ett aktivt liv - helst hela livet? Delta i resan mot en ny syn på träning och tävling. Delta på Idrottens dag!
  • Uppdaterad: 26 MAR 2019 12:09

Delta på årets roligaste dag
Vi bjuder in föreningar som vill vara med när vi välkomnar barn och unga, familjer och allmänhet att utforska och uppleva framtidens idrott på Idrottens dag. I Gävleborg kommer vi att arrangera aktivitetsdagar både i Hudiksvall på Glysisvallen 18 juni och i Gävle i Gavlehovshallen den 21 september. Dagar då rörelseglädjen ska få bubbla över rejält!

Nya sätt att träna och tävla?
Hur får vi fler att känna sig välkomna och vilja stanna kvar inom idrottsrörelsen? Vi ska vända de senaste årens tråkiga trend!
Vi vill fylla Idrottens dag med uppvisningar och spännande prova-på-aktiviteter – gärna nya sätt att träna och tävla: Fotboll fitness, Easy basket, Beachhandboll, Multi SkillZ tennis ...
Vilka idéer vill ni utveckla i er förening och inom er idrott?

Intresserad? Kom till våra informationsträffar!

Hudiksvall:
Onsdagen den 3 april kl 18–20 på Restaurang 49, Drottninggatan 17. 
Länk till inbjudan och info om anmälan.

Gävle:
Torsdagen den 4 april kl 18–20 på Teknikparken, Nobelvägen 2. 
Länk till inbjudan och info om anmälan.

Välkommen att bidra till ett ännu mer aktivt Gävleborg!
Har du frågor? Kontaktuppgifter hittar du i respektive inbjudan. 

Idrottens dag – en rolig dag full av aktiviteter för barn, unga och vuxna. Idrottens dag arrangeras över hela Sverige för att inspirera till rörelse och starta viktiga samtal om hur idrotten ska utvecklas för att uppmuntra till ett livslångt idrottande.

www.rf.se/idrottensdag

Skribent: Ingela Norberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss