Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Foto: LINNEA RHEBORG

Vi söker aktivitetsledare till Nordanstig och Ockelbo

2018-10-11 10:43

Saknar du eller någon i er förening planer för våren 2019? Här kommer ett ypperligt tillfälle att kunna bidra till att skapa rörelseglädje för skolelever, bidra till elevers skolprestationer och en förbättrad folkhälsa.
  • Skapad: 11 OKT 2018 10:43

Arvoderat uppdrag
Uppdraget arvoderas och kommer att ske utifrån timanställning på 10-20 timmar/vecka under ca 12 veckor. Insatserna kommer att genomföras under och i anslutning till skoldagen.

Du får utbildning
Vi vet att barn och ungdomar rör sig alldeles för lite. Konsekvenserna av stillasittande är stora – och det har vi nu chans att ändra på! Vi söker därför dig som kan se dig själv som en inspirerande och engagerad aktivitetsledare till Nordanstigs kommun och Ockelbo kommun inom ”Rörelsesatsning i skolan”. Som aktivitetsledare blir du utbildad i rörelseförståelse och ansvarar för att samordna och organisera rörelseaktiviteter i samband med skoldagen, samt att rapportera verksamheten till ansvarig.

Du ingår i ett team
Du kommer att ingå i ett team med andra aktivitetsledare och skolpersonal på samverkande skolor. Målet med ditt arbete är att motivera och inspirera barn och ungdomar till rörelse och ökad rörelseförståelse, för att främja välbefinnandet och folkhälsan.

Är det här något för dig eller någon du känner?
Ansök eller ställ frågor om tjänsten genom att maila till:
This is a mailto link
Ansökan stänger söndagen den 25 november 2018.

Länk till mer information om rörelsesatsningen i Gävleborg. 

Skribent: Ingela Norberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss