Hoppa till sidans innehåll

Gotlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation på Gotland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Radioaktiverad

Tillsammans med Radio Gotland har Gotlands Idrottsförbund tagit första steget i ett projekt som kan gå hur långt som helst. Vi kallar det ”Kom loss – radioaktiverad”.
  • Skapad: 08 MAJ 2019 09:29

Vi vill inspirera människor att röra på sig. I det vardagliga, i sin idrottsförening, tillsammans med grannen, på arbetsplatsen eller i kompisgänget. Det ska vara enkelt, lustfyllt och frivilligt.

Promenera, ta cykeln i stället för bilen, trappan i stället för hissen. Du har hört det förut och säkert tänkt tanken. Det första steget kan vara lite tungt men det behövs inga dyra gymkort eller snofsig utrustning – det räcker med en smula motivation och lusten att skapa en hälsosam vana.

Vi vet att det i idrottsföreningarna runt om på ön finns en otrolig kraft att engagera människor att röra på sig. Vi hoppas föreningarna kan uppmuntra sina medlemmar, och andra i socknen, att bli en del av den här rörelsen. Tipsa, dela glada selfies, utmana en annan klubb och bjud in till en rörelse.

#radioaktiverad

Skribent: Roger Björkman
Epost: This is a mailto link

Postadress:Gotlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 1030
621 21 Visby

Besöksadress: Färjeleden 5
621 58 Visby

Kontakt:Tel: 0498207050
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss