Hoppa till sidans innehåll

Gotlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation på Gotland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Idrottsgala

Det är många som arbetar inom idrottsgotland med att arrangera träningar och tävlingar, delta i styrelsearbeten, skjutsa, fixa fika och idrottskläder. Framförallt deltar och bidrar alla till en härlig sportanda på Gotland, och i de flesta fall görs det helt ideellt. Det är för alla dom som Gotlands Idrottsförbund arrangerar Idrottsgalan.
  • Uppdaterad: 02 DEC 2019 08:36

För tolfte året i rad arrangerar Gotlands Idrottsförbund/SISU Idrottsutbildarna tillsammans med Wisby Strand årets roligaste idrottsfest. Vi hyllar öns alla idrottsfantaster! Det blir galamiddag, prisutdelningar, underhållning och dj.

Middagsbiljetterna är slut! Förhoppningsvis släpper vi fler biljetter senare i januari. Håll utkik om det på "idrottsgalan gotland" på instagram och facebook.
Biljetter till eftersläpp finns här:
https://www.destinationgotland.se/idrottsgalan2020


Kl 18 den 8 februari 2020 slår vi upp portarna på Wisby Strand och efter prisutdelningar, trerätters middag och underhållning öppnar dansgolvet och festen är igång till kl 02.00 för de som önskar. 

Från kl 22:00 finns möjlighet till eftersläppsbiljetter som kostar 125 kr i förköp, 150 kr vid köp på kvällen på Wisby strand.

Missa inget om nominerade och annat! Följ "idrottsgalan gotland" på Instagram och Facebook.

Bilder från 2019-års idrottsgala
Foto: Anna Ericsson Fotogotland

På idrottsgalan delas ca 15 utmärkelser ut (Årets Idrottsförening, Årets Idrottsledare m fl). Dessutom tilldelas idrottsledare förtjänsttecken i silver och guld.

Nominerade/pristagare utses av Gotlands Idrottsförbunds Idrottsakademi eller av utsedd jury.

Nominering, kriterier, Idrottsakademin m m
 (sista ansökningsdag var den 1 november).

Skribent: Anita Gandå
Epost: This is a mailto link

Postadress:Gotlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 1030
621 21 Visby

Besöksadress: Färjeleden 5
621 58 Visby

Kontakt:Tel: 0498207050
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss