Hoppa till sidans innehåll

Gotlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation på Gotland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Premiärpromenad i vårsol #radioaktiverad för hälsan

2019-04-18 16:18

Tillsammans med Radio Gotland har Gotlands Idrottsförbund tagit första steget i ett projekt som kan gå hur långt som helst. Vi kallar det ”Kom loss – radioaktiverad”.
  • Uppdaterad: 18 APR 2019 16:18

Vi vill inspirera människor att röra på sig. I det vardagliga, i sin idrottsförening, tillsammans med grannen, på arbetsplatsen eller i kompisgänget. Det ska vara enkelt, lustfyllt och frivilligt.

Promenera, ta cykeln i stället för bilen, trappan i stället för hissen. Du har hört det förut och säkert tänkt tanken. Det första steget kan vara lite tungt men det behövs inga dyra gymkort eller snofsig utrustning – det räcker med en smula motivation och lusten att skapa en hälsosam vana.

Vi vet att det i idrottsföreningarna runt om på ön finns en otrolig kraft att engagera människor att röra på sig. Vi hoppas föreningarna kan uppmuntra sina medlemmar, och andra i socknen, att bli en del av den här rörelsen. Tipsa, dela glada selfies, utmana en annan klubb och bjud in till en rörelse.

Vi har en facebookgrupp och ett instagramkonto, #radioaktiverad, där vi kan dela med oss av våra personliga berättelser, filmer och bilder. GI stöttar er, tillsammans är vi starka.

Skribent: Roger Björkman
Epost: This is a mailto link

Postadress:Gotlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 1030
621 21 Visby

Besöksadress: Färjeleden 5
621 58 Visby

Kontakt:Tel: 0498207050
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss