Hoppa till sidans innehåll

Gotlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation på Gotland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Nyheter från SISU Gotland


 
Under helgen som gick genomförde basketen två stycken funktionärsutbildningar med sammanlagt 25 deltagare.
 
Välkommen till fortbildningsdag för dig som ideell idrottsledare med verksamhet för flyktingar på Gotland.
 

Idrottsmedicinska veckan

(2016-06-13 14:20)
 

Öppet Hus hos SISU

(2016-06-10 13:50)
Alla lärgruppsledare och övriga med intresse för utbildningar inom idrotten är välkomna till öppet Hus hos SISU Gotland i de nya lokalerna på Kopparsvik på onsdag 15 juni mellan kl. 15.00-18.00
 
 
Grattis Anna Thulin, Visby IBK som tilldelas Gotlands Bildningsförbunds folkbildningsstipendium!
 
Peter Öberg, landslagslöpare sedan många år och med ett flertal internationella mästerskapsmedaljer, höll kurs på Fårö för ca 60 orienterare på Gotland under helgen den 11-13 mars.
 
Vilken kurs eller utbildning passar dig och din förening?
 

Ny medarbetare

(2016-01-29 10:52)
Anna Samelius är ny på SISU Idrottsutbildarna Gotland och kommer arbeta som idrottskonsulent.
 
Här är alla nominerade till priser på Idrottsgalan och listan på alla som prisas för sitt fina arbete inom gotländsk idrott.
 
Det är åter igen dags att hylla alla välförtjänta ledare och föreningar och 2015 års bästa prestationer inom den gotländska idrotten. Gotlands Idrottsförbund välkomnar hela idrottsgotland till 2016 års idrottsgala den 6 februari.
 
Idrottsgotland har i dagarna fått en ny idrottschef. Det är Bosse Ronsten som anställs som distriktsidrottschef på idrottens hus. Där företräder han både distriktsidrottsförbundet Gotlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. Bosse har sedan...
 
Läsmuskler Gotland är ett samarbete mellan SISU Idrottsutbildarna och biblioteken på Gotland. Syftet är att sprida läsglädje och träna barnens läsmuskler genom att erbjuda mysiga läsmiljöer, lockande böcker nära barnen och läsande förebilder.
 
I början på november höll SISU Idrottsutbildarna en utbildning med fokus på nya idrottsledare för Föreningen Visby IF för integration och hälsa.
 

Postadress:Gotlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 1030
621 21 Visby

Besöksadress: Färjeleden 5
621 58 Visby

Kontakt:Tel: 0498207050
E-post: gi@gotsport.se

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss