Hoppa till sidans innehåll

Hälsinglands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Hälsingland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Vi vill visa goda exempel från Hälsingland

2015-01-21 11:29

När Sveriges idrottsföreningar är som bäst erbjuder de barn och ungdomar gemenskap och lustfyllt idrottande. Utbildningsradions (UR) TV-serie Idrottens himmel och helvete belyser i en andra säsong barn- och ungdomsidrotten. Nu vill vi ha in goda exempel från Hälsingland!
  • Skapad: 21 JAN 2015 11:29

Idrotten och tränarens himmel och helvete är en serie om krossade drömmar, starka känslor och vilka konsekvenser som vuxenvärderingar får för barn- och ungdomsidrotten. Men också om de goda exemplen och de inspirerande tränarna.

Om svensk idrott ska fortsätta utvecklas och attrahera barn och ungdomar även i framtiden är det viktigt att vi pratar om hur verksamheten i våra idrottsföreningar med verksamhet för barn och ungdomar genomförs.

Ta del av utbildningsmaterialet hos SISU Idrottsutbildarna.

Sändning onsdagar kl. 22.00 i SVT1, start den 21 januari.

Varje lördag följer dessutom Idrottens himmel och helvete upp veckans tema på radion, i P4 kl. 11.03. Start den 24 januari.

I Hälsingland finns många goda exempel på föreningar som jobbar enligt Idrotten Vill. Tipsa oss gärna om vilka du tycker gör ett extra bra jobb.

Skribent: Helena Nilsson

Postadress:Hälsinglands Idrottsförbund
Box 523
826 27 Söderhamn

Besöksadress: Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:Tel: 0104764850
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss