Hoppa till sidans innehåll

Hälsinglands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Hälsingland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Nyheter från SISU Hälsingland


Här kommer nu vårt absolut sista nyhetsbrev.
 
 
Idrottslyftet syfte är att att utveckla idrottsföreningars verksamhet så att barn och unga i åldern 7-25 år väljer att idrotta i förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten.
 
Det börjar dra ihop sig till slutredovisning av föreningens utbildningsverksamhet för 2015. Målet är att hjälpa er förening satt få klart av det mesta av rapporteringen till den 15 december!
 

Plattformen - Bollnäs

(2015-11-30 00:00)
Plattformen är utbildningen för dig som är eller vill bli barn och ungdomsledare i idrottsförening. På efterfrågan anordnar vi ytterligare en Plattformen 2015.
 
Eftersom vi den 1/1 2016 blir Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Gävleborg så bjuder vi in till vår första årsstämma den 9 april 2016.
 
SISU Idrottsutbildarna bjuder in till en kväll med information om var och hur man kan söka medel för att förverkliga sina idéer.
 
Många idrottsföreningar arrangerar tävlingar/matcher, cuper, lägeraktiviteter och andra arrangemang som lockar deltagare, ledare och medresande. Många gånger blir idrottsarrangemanget ett mycket tydligt inslag i den vanliga lokala miljön. Det syns...
 
I dagsläget har vi haft ett par tillfällen med prova på.
 
SISU Idrottsutbildarna i samverkan med Hudiksvalls kommun bjuder in ALLA ideella föreningar i Hudiksvall till en kostnadsfri kurs i " Att leda och utveckla en ideell förening".
 
Svensk Idrotts Studie- och Utbildningsorganisation - idrottens eget studieförbund står redo. Med 30-års erfarenhet och kunskap är vi nyfikna på framtiden.
 
BOLLNÄS IDROTTSFÖRENINGAR! Missa inte detta tillfälle med inspirerande föreläsningar kring Framtidens idrottsförening
 
Nu har vi förmånen att erbjuda dig ett unikt tillfälle att möta den mentala träningens grundare och legendariske idrottspsykologen Lars Eric Uneståhl i föreläsningen MENTAL TRÄNING som guide till utveckling och framgång!
 
SISU Idrottsutbildarna tillsammans med Hälsinglands FF och matcharrangerande föreningar har glädjen att i samband med 4-nationsturnering för P17 bjuda in Hälsinglands barn och ungdomsledare till två inspirerande tillfällen av FOTBOLLSSNACK.
 
Grundutbildning för barn och ungdomsledare (GU) riktar sig till alla som är ledare för 6-16 år.
 

Postadress:Hälsinglands Idrottsförbund
Box 523
826 27 Söderhamn

Besöksadress: Hällåsen 606
826 40 Söderhamn

Kontakt:Tel: 0104764850
E-post: postoffice@hidrott.se

Vi finns på Facebook Gilla oss