Hoppa till sidans innehåll

Norrbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Norrbotten. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Om oss

Norrbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets förlängda arm

Vi banar väg för Norrbottens idrott

  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 15:32

Norrbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation med uppdrag att stödja, företräda och leda den norrbottniska idrotten.

Vi är en samlande kraft för länets idrottsrörelse. Vi stöder föreningar och förbund i den idrottsliga och administrativa vardagen. Målet är en sund, stark och väl fungerande idrott där individen tillåts att växa i en trygg miljö.

Vår utmaning är att skapa förutsättningar för föreningar och förbund att blomstra. Vi för fram och bevakar idrottens intressen i den allmänna samhällsdebatten och till myndigheter och politiker.

Gemensamt kansli med SISU Idrottsutbildarna

Norrbottens Idrottsförbund har ett gemensamt kansli tillsammans med SISU Idrottsutbildarna, idrottens studie- och utbildningsorganisation som ska utbilda och utveckla idrotten. 

Norrbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna har olika roller men kompletterar och stödjer varandra i det dagliga arbete med idrottens utveckling.

Kontaktperson distrikt

Katarina Halvardsson
Distriktsidrottschef
070-686 80 90

This is a mailto link

Postadress:Norrbottens Idrottsförbund
Idrottens Hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:Tel: 0706007732
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss