Hoppa till sidans innehåll

Norrbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Norrbotten. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Foto: Annemari Johansson Idrottspartner

IdrottsPartner tar stora kliv framåt

02 SEP 2013 00:04
IdrottsPartner är just nu ett projekt i medvind. Efter en lång tid av tekniska problem är hemsidan igång, Juliana Bergman har anställts som ekonomiadministratör och i veckan påbörjar medarbetarna en nyföretagarutbildning.
  • Skapad: 02 SEP 2013 00:04

- Det känns bra, nu är vi på g, säger Allan Johansson, projektledare för IdrottsPartner.

- När projektet startade var målet att verksamheten ska fortleva även efter projektets slut. Nu har vi tagit ett stort steg i den riktningen.

I början av september påbörjar IdrottsPartners personal en nyföretagarutbildning. Tanken är att verksamheten så småningom ska övergå till ett kooperativt företag, där grundidén är att erbjuda tjänster till idrottsföreningar för att underlätta deras vardag.

- I och med anställningen av Juliana Bergman har vi breddat vår kompetens på ekonomisidan. Hon ska sköta projektet egen ekonomiadministration och jobba med försäljning av ekonomitjänster riktat till idrottsföreningar. Juliana kommer att vara ett bra stöd för Idrottspartners övriga medarbetare, förklarar Allan nöjt.

- Nu är vi redo att marknadsföra våra tjänster till föreningslivet. Vi ska vara en resurs som erbjuder administrativa tjänster som föreningarna efterfrågar. Föreningsledaren ska få mer tid över till idrott.

- Kontakta oss gärna. Tillsammans kan vi se över hur vi kan hjälpa just din förening, säger Allan.

Se idrottsPartners utbud av tjänster på www.idrottspartner.org

 

Skribent: Annemari Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Norrbottens Idrottsförbund
Idrottens Hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:Tel: 0706007732
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss