Hoppa till sidans innehåll

Norrbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Norrbotten. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Nu skapar vi mötesplatser mellan idrotten och politiker i din kommun

14 AUG 2013 20:01
Tyck till, se möjligheter, hitta samverkan. Vi vill att idrottsföreningar, politiker och tjänstemän tänker tillsammans. I höst bjuder vi in till utvecklande mötesplatser i några av Norrbottens kommuner. Före mötet ska föreningarna svarar på en enkät om hur de upplever idrotten i kommunen.
  • Uppdaterad: 15 OKT 2013 20:05

- Det finns ett behov att prata sig samman. Med mötesplatserna vill vi  underlätta dialogen mellan idrotten och kommunala tjänstemän och politiker, säger Helen Johansson, verksamhetskoordinator på Norrbottens Idrottsförbund och SISU Idrottutbildarna.

- Tillsammans når man längre. Genom att träffas en kväll och belysa  utvecklingsområden kan man både lösa upp knutar och hitta nya vägar till framgång. Det vore roligt om vi lyckades locka många deltagare.

- Enkäten som vi vill att föreningarna besvarar innan mötet är tänkt att ge en bild av hur föreningen upplever nuet. Då finns det en gemensam plattform att utgå från i diskussionen. Men vi vill framförallt att träffen ska vara framåtsträvande, betonar Helene.

Träffarna leds av personal från SISU Idrottsutbildarna och Norrbottens Idrottsförbund.

Kontakta Helene Johansson, verksamhetskoordinator, tel 070-686 04 49.

Skribent: Annemari Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Norrbottens Idrottsförbund
Idrottens Hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:Tel: 0706007732
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss