Hoppa till sidans innehåll

Norrbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Norrbotten. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Kallelse till föreningsträff inför Idrottens dag i Älvsbyn

2019-06-18 16:51

Onsdag den 14 augusti är föreningar som ska medverka i Idrottens dag i Älvsbyn kallade till en träff för gemensam planering, utbildning och idéverkstad.
  • Uppdaterad: 18 JUN 2019 16:51

Tid och plats:

Onsdag den 14 augusti kl 18.00-20.00, Älvåkra IP

Vi bjuder på fika!

Anmälan:

Senast den 9 augusti till This is a mailto link. Alla föreningar bör medverka med minst 2-3 personer.

Varför Idrottens dag?

Genom att visa upp föreningens verksamhet har ni möjlighet att nå ut till fler. Med Idrotens dag vill vi erbjuda roliga prova-på-aktiviteter där det bubblar av idrottsglädje. Vi vill få fler att känna sig välkomna och vilja stanna kvar i våra idrottsföreningar. Vi vill göra det möjligt att utforska och uppleva framtidens idrott, se uppvisingar och prova spännande nya sätt att träna och tävla.

Idrottens dag är en investering i framtiden. Vi vill vända en tråkig trend där många idrottsföreningar har allt svårare att loka medlemmar till sig. Idrott ska vara för alla hela livet!

Utbildning och idéverkstad

I konceptet Idrottens dag ingår utbildning för medverkande föreningar i idrottsrörelsens Strategi 2025 och innebörden i delmomentet "Ny syn på träning och tävling". Du får ta del av forskning, fakta och analyserna bakom varför idrottsrörelsen behöver förändras och tänka nytt. Aktiviteterna under Idrottens dag ska gärna ha inslag av nytänktande moment och under utbildningstillfället har vi mölighet att idéarbeta tillsammans för att hitta enkla, roliga aktiviteter och nya fräscha grepp.

Mer info om Idrottens dag

Läs mer om det nationella konceptet Idrottens dag
Idrottens dag i Älvsbyn på facebook
Idrottens dag i Älvsbyn på webben

Frågor

Besvaras av Anne Meriläinen, idrottskonsulent på Norrbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna, 070-686 76 11, This is a mailto link

Arrangörer

Lokal arrangör är Norrbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i samverkan med föreningslivet i Älsbyn, Älvsbyns kommun och Framtid Ihop.

Nationell arrangör är Riksidrottsförbundet med stöd av Folkspel.

Skribent: Annemari Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Norrbottens Idrottsförbund
Idrottens Hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:Tel: 0706007732
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss