Hoppa till sidans innehåll

Norrbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Norrbotten. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Ledarcamp för Sveriges vassaste unga ledare

2019-04-08 11:47

Är du ung, energisk och brinner för att leda andra? Eller känner du någon som passar beskrivningen? Nu har 20 unga ledare möjlighet att utvecklas i sin ledarroll och byta erfarenheter med andra i samma ålder, med liknande utmaningar.
  • Skapad: 08 APR 2019 11:47

Ledarcamp är ett läger för unga, skarpa ledare, långt bort från bromsklossar, nejsägare och föräldrainflytande. På Ledarcamp får du umgås, chans att tänka nytt och hjälp att utveckla ditt eget moderna ledarskap. Detta är din speciella arena där du får fylla på med mer energi, kunskap från inspirerande föreläsare tillsammans med 80 andra unga vuxna i åldern 18-25 år.

Och det bästa med allt – du kan faktiskt nominera dig själv om ingen annan gör det. Här nominerar du dig själv eller någon som förtjänar en belöning med några enkla klick.

Ledarcamp 2019
Årets Ledarcamp genomförs på Norrbyskär som ligger söder om Umeå, den 20-22 september. 80 st utvalda unga ledare från Sveriges fyra nordligaste idrottsdistrikt deltar i ett läger som handlar om att ha kul tillsammans, utmana sig själv och få möjlighet att bli en bättre ledare.

Några kommentarer från förra årets deltagare:

"En nyttig helg som var bra organiserad och inspirerande."
"Vi fick reflektera över våra ledarroller."
"Jag kände mig utvald och fick träffa likasinnade."
"Jag kunde utvecklas som ledare under helgen."
"En fantastisk upplevelse som jag verkligen har haft möjlighet att ta till mig och som påverkat mig. Jag har fått flera erfarenheter som jag kommer att ha med mig i livet".

Nominera senast 31 maj via denna länk

Här kan du läsa mer om Ledarcamp 2019 (pdf)

Skribent: Annemari Johansson
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson distrikt

Anne Meriläinen
Idrottskonsulent
Telefon 070-686 76 11

anne.merilainen@ sisuidrottsutbildarna.se

Postadress:Norrbottens Idrottsförbund
Idrottens Hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:Tel: 0706007732
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss