Hoppa till sidans innehåll

Östergötlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Östergötland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

IdrottOnline

IdrottOnline är ett gemensamt verksamhetssystem för svensk idrott och utgör basen för all kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund.
  • Uppdaterad: 08 MAR 2018 14:37

Systemet är byggt utifrån att föreningen ska hitta allt på ett och samma ställe, vare sig det gäller hemsida, medlemsregister, ansökan till LOK-stöd och Idrottslyft, administration av utbildningar och mycket mer. Föreningen får tillgång till allt detta helt kostnadsfritt.
 
IdrottOnline finns också för distrikt (DF) och specialidrottsförbund (SF). Samtliga DF och de allra flesta SF använder IdrottOnline. Förbundens hemsidor är byggda på samma sätt som för föreningar och gör så att flöden från förbunden kan nås av föreningarna. Att dessutom ha koppling till det gemensamma administrativa verktyget gör att förbund och föreningar enkelt kan samverka.

Numera erbjuder vi support i Östergötland via IdrottOnlines ärendehantering för föreningar och förbund. Klicka på nedanstående länkar för att komma direkt till ärendeformuläret, ange Östergötlands Idrottsförbund som distriktsförbund så hjälper vi er;

Förening: http://idrottonline.se/Arendeformular-forening/

Förbund: http://idrottonline.se/Arendeformular-forbund/

 

Skribent: Ewa Wallerstedt
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson IdrottOnline

Madeleine Wibeck
Samordnare IdrottOnline
tel 010-476 50 22
Förening: http://idrottonline.se/Arendeformular-forening/

Förbund: http://idrottonline.se/Arendeformular-forbund/

Vill du veta mer?

Mer information samt manualer hittar du på:
www.idrottonline.se

Postadress:Östergötlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Fastes gata 4
582 78 Linköping

Besöksadress: Idrottens Hus, Linköping Arena, Fastes gata 4
582 78 Linköping

Kontakt:Tel: 0104765000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss