Hoppa till sidans innehåll

Östergötlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Östergötland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Årets idrottsförening: Paraidrott – Idrott för alla

25 NOV 2019 12:19
Föreningslivet kryllar av eldsjälar, utan dem skulle idrotten inte fungera. Årets Eldsjäl uppmärksammar dessa beundransvärda insatser och prisar dem varje år på Eldsjälsgalan.  
  • Uppdaterad: 25 NOV 2019 12:19

I år ska Årets idrottsförening utses, RF:s eget pris med temat ”Paraidrott – idrott för alla”. Priset går till en förening som på ett engagerat och inkluderande sätt bedriver verksamhet för paraidrottare – idrottare med rörelse-, syn- eller intellektuell funktionsnedsättning – i sina vanliga träningsgrupper och aktiviteter, eller i särskilda träningsgrupper inom ramen för sin ordinarie verksamhet. 

Att må bra, ha roligt och utvecklas är drivkrafter vi bär med oss hela livet. Det uppstår positiva hälsoeffekter av att känna gemenskap och delaktighet tillsammans med  andra människor oavsett förutsättningar. Känner du till föreningen som gör skillnad, in och nominera via länken nedan! 

https://aretseldsjal.se/kategorier/#idrott

Postadress:Östergötlands Idrottsförbund
Fastes gata 4
582 78 Linköping

Besöksadress: Idrottens Hus, Linköping Arena, Fastes gata 4
582 78 Linköping

Kontakt:Tel: 0104765000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss