Hoppa till sidans innehåll

Östergötlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Östergötland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Ulrika ny kommunikations- och verksamhetschef i Östergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna

21 OKT 2019 14:44
Östergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna kan med glädje hälsa Ulrika Smith-Svenstedt välkommen till oss som ny Kommunikations/Verksamhetschef.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2019 14:44

Ulrika kommer närmast från en tjänst som marknadschef på Vätternrundan och har stor erfarenhet av att arbeta nära idrotten med kommunikation och stora evenemang.

"Ulrikas kompetens inom strategisk kommunikation är oerhört värdefullt för oss, då vi i idrottsrörelsen just nu är inne i ett stort förändringsarbete för att få fler att idrotta i förening livet ut och behöver nå ut till många med våra budskap", säger Kristin Lönnqvist Distriktsidrottschef.

Ulrika har också en fantastisk erfarenhet av att jobba med stora evenemang, något som kommer vara till stor hjälp kommande två år då vi i Östergötland arrangerar både Riksidrottsforum och SM-veckan. Vi hoppas också kunna utveckla vårt redan goda samarbete med Vätternrundan med hjälp av Ulrikas kompentens och kontaktnät.

Ulrika kommer att överlämna sina uppdrag på Vätternrundan och tillträda sin nya tjänst i början av nästa år.

Postadress:Östergötlands Idrottsförbund
Fastes gata 4
582 78 Linköping

Besöksadress: Idrottens Hus, Linköping Arena, Fastes gata 4
582 78 Linköping

Kontakt:Tel: 0104765000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss