Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Årets "hundraåring"

Fyller er förening 100 år under 2018 eller är den äldre och redan har fyllt 100?
  • Uppdaterad: 28 AUG 2018 20:41

Stockholms Idrottshistoriska Förening vill särskilt uppmärksamma alla dessa historiska föreningar och hedra dem genom att sätta upp mässingsskyltar med föreningarnas namn på bildutställningen i Stockholms stadion. Skicka ett mail till mig och berätta när föreningen är bildad, så får ni en skylt i utställningen.

Om föreningen också vill delta i utlottningen av två priser, ber vi er skicka in en kort beskrivning av föreningens historia eller ett utdrag från er eventuella jubileumsskrift. Då har ni chansen att vara med och vinna 5 000 kronor. Med lottens hjälp väljs två föreningar, som vardera får 5 000 kronor.

De två vinnande föreningarna får också presentera sin verksamhet och sin historia vid ett särskilt medlemsmöte i december med Stockholms Idrottshistoriska Förening. Mötet hålls i utställningslokalerna i Stockholms stadion.

Alla ”hundraåringar” kan få sin historia publicerad på Stockholms Idrottshistoriska Förenings hemsida. Skicka en sammanfattning av föreningens historia på 1–3 sidor som kan publiceras.

Ni som vill vara med anmäler föreningens namn och en kontaktperson This is a mailto link.

Om du vill prata om detta, kan du nå mej på telefon 070 – 640 46 49.

Med vänlig hälsning

Lars Liljegren

Ordförande i Stockholms Idrottshistoriska Förening

 

Skribent: Administratör
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss