Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Foto: KG Z Fougstedt Malin Andersson, Hässelby Innebandy, fick ta emot utmärkelsen "Årets Barn- och ungdomsledare 2019" på den stora idrottskonferensen

Årets Barn- och ungdomsledare

Det finns massor av ledare i Stockholmsdistriktet som gör ett fantastiskt arbete med barn och ungdomar. Genom vår nya utmärkelse vill vi uppmärksamma en ledare som:
  • Uppdaterad: 26 JUN 2019 13:58
  • Genom sitt ledarskap skapat en trygg, lustfylld och välkomnande miljö för barn och ungdomar i linje med någon av de fem utvecklingsresorna. Läs mer här >>>
  • Vinnande ledare får 10 000 kronor att använda  i ett utvecklingsarbete inom den barn- och ungdomsverksamheten som ledaren är verksam inom.

Årets barn- och ungdomsledare 2019 blev Malin Andersson, Hässelby SK IBF, läs intervjun med henne här >>>

Juryns motivering

Malin Andersson, tränare i Hässelby SK IBK Flickor 06/07, tilldelas Stockholmsidrottens utmärkelse ”Årets barn- och ungdomsledare 2019” för sitt viktiga och envisa arbete med att möta varje barn efter dess förutsättningar. Delaktighet är en röd tråd i Malins ledarskap och hon är mån om att barnen ska vara medvetna om sin egen utveckling och inte jämföra sig med andra. Malin Andersson visar med sitt ledarskap vägen mot framtidens idrott och en inkluderande idrott där alla har en plats. Prissumman på 10000 kronor går till barn- och ungdomsverksamheten.

För frågor om priset, kontakt Helen Alpstig >>>

Skribent: Pontus Gyllensten
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss