Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Arbetsgivarfrågor

Stockholmsidrotten samarbetar med Arbetsgivaralliansen för att vara ett stöd i frågor som rör idrotten som arbetsgivare.
  • Uppdaterad: 12 AUG 2019 08:28

En av vardagens utmaningar för föreningar och förbund är rollen som arbetsgivare och vad den innebär i praktiken. Arbetsgivarfrågorna spänner över ett brett område och kräver ett stort ansvar och därmed kunskaper av styrelserna, oavsett om man har anställd kanslipersonal och/eller tränare/domare med idrottsersättning.

Stockholmsidrotten har ett mångårigt samarbete med Arbetsgivaralliansen, där vi erbjuder utbildningar och rådgivning via mail eller telefon för att öka tryggheten och kunskapen hos Stockholmsdistriktets föreningar och förbund. Kontakta gärna ekonomiansvarig Karin Surtmann på This is a mailto link eller ring 08-6274072. Här bredvid finns bildspelet från den senaste utbildningen med Anna Dicander från Arbetsgivaralliansen. Vi kommer att fortsätta att bjuda in till liknande träffar.

Välkommen med dina frågor!

På Skatteverkets hemsida finns det webbsemiarier i temat "Idrottsföreningen som arbetsgivare"

Läs mer och se bokningsbara seminarier här >>>

Skribent: Karin Surtmann

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss