Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Foto: Bengt Svensson

Anläggningsstödet mitt i prick för Bromma-Solna Skytteförening

2014-09-19 13:15

Anläggningsstödet som Bromma-Solna Skytteförening fått genom Stockholms Idrottsförbund och Idrottslyftets anläggningsstöd ger mer tid till att hjälpa föreningens unga skyttar. Vi var på plats vid ny-invigningen– Det blir mer tid till idrott, helt enkelt, säger föreningsledaren Kenneth Hagenstam.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 15:33

En härlig sensommarkväll skapar en perfekt inramning för ny-invigningen av Grimsta Skjutbana. Det är vindstilla och perfekta förhållanden för en bra serie.

– Det ser bra ut! säger Kenneth Hagenstam till Ted Lindgren, en av Bromma-Solna skytteförenings ungdomsskyttar.

Kenneth är glad över de nya elektroniska tavlorna som föreningen monterat på Grimsta skjutbana.

– Det har underlättat både för oss ledare som får mer tid över till att hjälpa ungdomarna. Och för skyttarna som direkt får se sina träffar på bildskärmen. Det blir mer tid till idrott, helt enkelt.´

Ulf Backlund, anläggningsansvarig på Stockholms Idrottsförbund tror att det finns föreningar som missar anläggningsstöd, trots att det finns ett stort behov bland distriktets cirka 3 300 föreningar.

– Det kan vara allt från att bygga nya omklädningsrum, klubbhus till mer specifika projekt som att utöka aktivitetsytorna för barn och ungdomar att idrotta på. Projekt som multisportsanläggningar, där man kan bedriva fler idrotter är högintressanta. Men det utesluter såklart inte enskilda idrotter från att söka stöd. 

Skribent: Pontus Gyllensten
Epost: This is a mailto link

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss