Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Hallå där Sanna Nilsson, ny idrottskonsulent på SISU Idrottsutbildarna Stockholm ...

2014-09-24 13:18

... med ansvar för Baseball/Softball, karate, bilsport, motorcykel, skidskytte, sportdykning, vattenskidor, biljard, kanot, casting och Bob/Rodel.
  • Skapad: 24 SEP 2014 13:18

– Det känns jättekul men framförallt är det en spännande utmaning att jobba med många olika SDF. Jag älskar att jobba med idrott och har varit en del av föreningslivet sedan jag var liten. Jag räknar med att bidra med min erfarenhet efter sex år på Stockholms läns ridsportförbund och mina 20 år av olika föreningsengagemang.

Vad kan du hjälpa föreningarna med?

– Jag ska framför allt stötta dem med tips och idéer om hur de kan utveckla sin verksamhet. Jag hoppas kunna hjälpa dem att se vilka behov de har av utveckling och utbildning. Allt från att se över föreningens styrdokument till utbildning av ledare.  

Berätta lite om din egen bakgrund inom idrotten?

– Sedan jag var sex år har jag hållit på med ridsport. Allt från ridskoleryttare till tävlingsryttare samt ledar- och styrelseuppdrag. Utöver det har jag provat på konståkning och dans under ett par år som liten.

– Jag har även utbildat mig till idrottskonsulent på Bosön Idrottsfolkhögskola.

Skribent: Pontus Gyllensten

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss