Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Prova på idrott i Kungsan

06 AUG 2014 12:40
Solskensdagarna med olympic day 7-8 augusti 2014 i kungsträdgården
  • Skapad: 06 AUG 2014 12:40


Den 7-8 augusti arrangeras återigen Solskensdagarna med Olympic Day i Kungsträdgården, där sommarlovslediga barn och ungdomar (och föräldrar) och givetvis även fritids har chans att prova olympiska idrotter och träffa gamla och nya olympier.

Många av idrotterna har varit med sedan starten 2012, men i år är en av nyheterna simhopp, men på land. Efter förra årets succé med rodd i dammen sjösätts nu båtarna i år igen. Andra idrotter på plats är basket, boxning, friidrott, fäktning, golf, handboll, innebandy, schack, tennis och zumba® kids.

Testa idrotter och kanske utmana någon av olympierna Sebastian Kraupp, curling, bronsmedaljör i Sotji, Lars Lewén, skicross, Markus Oscarsson, kanot, Danijela Rundqvist, ishockey och Lassi Karonen, rodd.

Mer information: http://www.sok.se/olympicday/hitkommervi/places/kungstradgardenstockholm.5.4fcba9ba1455d33f4612738b.html
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss