Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Låg avgift - så att alla kan vara med hos karateföreningen Solna Fudokan-Shotokan

2015-03-11 09:05

Karateföreningen Solna Fudokan-Shotokan är en av fyra föreningar som återstår av de som är nominerade till Stockholmsidrottens pris: ”Årets Barn- och Ungdomsförening”. Klubben verkar för att alla ska kunna vara med, därför är medlemsavgiften väldigt låg.
  • Skapad: 11 MAR 2015 09:05

Solna Fudokan-Shotokan är en liten förening, med 75 medlemmar. Medlemsavgiften plus träningsavgiften är låg, 300 kronor, så att alla kan vara med.

– Det finns folk som har tre barn och som håller på med andra idrotter. Vi är en helt ideell förening, där ingen ledare tar betalt, säger ordföranden Vojo Kraljevic och tillägger:

– Vi vill att alla ska kunna vara med och att ha råd att träna karate.

Föreningen står även för karatedräkterna. Klubben bildades 2001 och har alltid haft som mål att ha låga träningsavgifter samt att sätta varje barn i fokus. I dag är klubben Stockholms framgångsrikaste ungdomsförening inom karate.

Drivkraften för föreningen är att utveckla barn och ungdomar genom att "se dem för vad de kan i stället för vad de är i dag".

– Vi pratar med alla barn när de kommer till träningen och samtliga ledare är väldigt måna om att prata med och se alla barn, säger Vojo Kraljevic.

 

Läs mer om Stockholmsidrottens pris: Årets Barn- och Ungdomsförening här >>>

Skribent: Pontus Gyllensten

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss