Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Många ville prova på Racebåt under MY Sports

MY Sports blev en fullträff för Svenska Racerbåtförbundet

2015-02-19 10:35

200 barn och ungdomar – så många anmälde intresse för att provköra racerbåt under MY Sports i mellandagarna. – Det betyder oerhört mycket oss, säger Pelle Larsson generalsekreterare för Svenska Racerbåtförbundet, Pelle Larsson.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 15:26

Årets MY-mässa, där många idrotter och föreningar tog chansen att visa upp sig, blev den mest besökta någonsin. Från Svenska Racerbåtförbundet var Kungliga Motorbåtklubben och Svenska Utbordarklubben på plats för att visa upp sig.

– Jag är jättenöjd över det arbete som våra föreningar från Stockholm gjorde. Man fick se båtarna live, känna och sitta. Att få chansen att prova en sport som man tidigare inte upplevt kan ha varit en anledning till att det lockade så många, säger Pelle Larsson.

För ett litet förbund som Svenska Racerbåtförbundet var gensvaret under MY sports klart över förväntan – och det kan betyda mycket.

– Vi hade inga förväntningar. Vi fick en inbjudan om att vara med under Idrottens Dag i Hagaparken, där det var ett stort intresse. Att det skulle vara ett sådant stort intresse under MY Sports hade vi inte alls förväntat oss, säger Pelle Larsson och fortsätter:

– Det skulle betyda väldigt mycket för oss om vi knöt till oss flera av dem som anmält intresse. Både för att få nya förare men även att knyta till sig funktionärer som vår sport har ett stort behov av.

>>>Är du intresserad av att veta mer om idrotten racerbåt läs mer här.

>>> Läs mer om MY-mässan och MY sports här.

Skribent: Pontus Gyllensten
Epost: This is a mailto link

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss