Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Foto: Pontus Gyllensten Håkan Jerner, ordförande i barn- och ungdomskommittén och styrelseledamot i IFK Lidingö Friidrott som tilldelades priset "Årets Barn- och Ungdomsförening, med klubbchefen Cecilia Gyldén

Nominera till Årets Barn- och Ungdomsförening

2015-12-16 10:14

Det finns över 3 000 föreningar i Stockholmsdistriktet. Många arbetar i det tysta och gör ett fantastiskt arbete med barn och ungdomar. Genom vår utmärkelse vill vi på Stockholmsidrotten uppmärksamma en förening som arbetar aktivt med idrottens värdegrund och där arbetet genomsyras av:
  • Skapad: 16 DEC 2015 10:14

• Glädje och gemenskap
• Demokrati och delaktighet
• Allas rätt att vara med
• Rent spel

Som en hjälp i nomineringen till Årets barn- och ungdomsförening har vi gett exempel ur Idrottens värdegrund och RF´s anvisningar för barn- och ungdomsidrott i formuläret där du nominerar.

>>> Gå in via denna länk och nominera till Årets- barn och ungdomsförening.

barnensidrott.se finns det fler goda exempel på hur föreningar arbetat aktivt med idrottens värdegrund och utgått från Idrotten Vill.

Förra året tilldelades IFK Lidingö friidrott priset (se bild). >>> Läs mer här.

Utmärkelsen delas ut på vår stämma den 17 mars. Vinnande förening får 10 000 kronor till sin barn- och ungdomsverksamhet. Alla föreningar och SDF får nominera senast den 31/1 2016.

Kontaktperson: This is a mailto link

Skribent: Pontus Gyllensten

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss