Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Foto: Pontus Gyllensten

PRODIS utmanar dig i 100 % ren hårdträning!

2015-10-09 10:16

Hur många burpees klarar du – PRODIS, som vi på Stockholmsidrotten har ett samarbete med, utmanar dig i 100 % ren hårdträning!
  • Skapad: 09 OKT 2015 10:16

Det är idag välkänt att dopningspreparat förekommer bland vanliga motionärer som tränar på gym. För att uppmärksamma hur viktigt det är att träningsbranschen tar ställning mot dopning och för ren träning, arrangerar det nationella nätverket PRODIS (Prevention av dopning i Sverige) den 5-11 oktober, en uppmärksamhetsvecka på träningsanläggningar runt om Sverige.

I Stockholms län ingår i dagsläget 106 träningsanläggningar (som finns listade på www.prodis.se), preventionssamordnare, polis, livsmedelsverket, Länsstyrelsen, Dopingjouren och vi på Stockholmsidrotten. På träningsanläggningarna kommer det att anordnas prova på aktiviteter, tävlingar och en nationell utmaning i burpees med Fredrik Andersson – en av världens största profiler för träningsföretaget Les Mills.

Läs mer här >>>

Skribent: Pontus Gyllensten

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss