Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Foto: Bildbyrån

Ta ställning du också - gå med Svensk Idrott i Pridetåget den 30 juli

2016-05-30 10:05

Vi hoppas att din idrott vill gå med oss under banderollen ”Idrotten gör Sverige starkare” i årets Pridetåg. Ta med matchtröjan, ridspöt eller hjälmen och hjälp oss att visa att alla är välkomna inom idrottsfamiljen. Följ med på festen!
  • Skapad: 30 MAJ 2016 10:05

Pridetåget är en färgsprakande manifestation för alla människors lika värde, helt i linje med Svensk Idrotts egen värdegrund. Självklart ska Sveriges största folkrörelse gå i tåget! 

Vårt mål är att alla Specialidrottsförbund ska vara med på något sätt. Det kan vara personer från en förening eller ett förbund, och det kan vara förtroendevalda eller anställda. Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna står för alla praktiska detaljer och efter tåget är målsättningen att vi ska kunna mingla en stund på Stadion. 

Idag vill de flesta företag och organsiationer visa hur de är med och stärker samhället genom att bygga broar mellan människor. Inom idrotten stannar det inte med prat. Det händer varje dag i våra föreningar. Med Pride finns en chans att resa sig från diskussionsbordet, gå med i tåget och belysa att i idrotten finns det plats för alla. Du hänger väl med?

Pridetåget i Stockholm går av stapeln lördag den 30 juli.
Anmäl ditt förbund eller din förening till This is a mailto link för att gå i tåget 

Skribent: Pontus Gyllensten

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss