Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm är två stödorganisationer under Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.
Vi företräder, utvecklar, utbildar och stödjer idrottsföreningarna i Stockholmsdistriktet.

Givande workshop med SDF om regionala anläggningar

2016-11-09 13:15

Den 8 november arrangerades en workshop med idrotter i Stockholmsdistriktet som Stockholmsidrotten tror har särskild nytta av det regionala samarbetet runt idrottsanläggningar.
  • Skapad: 09 NOV 2016 13:15

– Vi bjöd in de idrotter som kanske inte har några idrottsytor eller väldigt få.  Vi ville ha en diskussion om vad som krävs för att deras idrott ska kunna verka och utvecklas i vårt distrikt, säger Cinnika Beiming, distriktsidrottschef och fortsätter:

På plats var även Torbjörn Neiman, utvecklingschef genom Föreningen Storstockholms kultur- och fritidschefer (FSKF), för att leda ett treårigt utvecklingsprojekt för ökad regional samverkan inom idrott och kultur för kommunerna i Stockholms län tillsammans med Stockholmsidrotten, Kulturförvaltningen och Stockholms läns landsting.

Några av frågeställningarna under kvällen var:

• Hur ser din idrotts anläggningssituation ut i dag? Vad skulle krävas för att din idrott skulle kunna utvecklas och växa?

• Hur kan vi få till samarbeten som får det att fungera bättre för din idrott och dina föreningar i regionen?

Representerade på workshopen var bågskytte, skridskor, parasport, baseboll och softboll, rodd, segling, klättring, flygsport, skidor och bilsport.

– Alla som var med var otroligt engagerade och bidrog väldigt mycket. Idrotterna visade tydligt att de alla har unika behov och unika förutsättningar, säger Cinnika Beiming, distriktsidrottschef.

Skribent: Pontus Gyllensten
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Stockholms Idrottsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss