Hoppa till sidans innehåll

Västerbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västerbotten. Vårt uppdrag är att företräda, leda och stödja distriktets idrott.

Välkommen till Idrottens Dag 2019 i Balderhallarna

11 SEP 2019 09:18
Lördag 12 oktober är det dags igen för Idrottens Dag med massor av roliga aktiviteter, idrotter och en stor rörelsebana.
  • Uppdaterad: 11 SEP 2019 09:18

Idrottens dag 2019 är en familjedag i och kring Balderhallarna i Skellefteå. Vi bjuder in till en fartfylld dag där barn får prova på över 20 olika idrotter, flera roliga aktiviteter med rörelse i fokus och en stor rörelsebana. Både barn och vuxna får även chans att lära sig mer om vad rörelseförståelse innebär.

Följ evenemanget på Facebook om du vill ha löpande uppdateringar om aktiviteter, tider m.m.

Idrottens Dag arrangeras tillsammans med Skellefteås idrottsföreningar och det finns goda möjligheter att hitta en eller flera idrotter som passar varje individ, såväl barn som vuxen.

Idrottens dag är ett nationellt evenemang som arrangeras på 25 olika platser runt om i Sverige. Syftet är att inspirera barn, unga och vuxna att idrotta hela livet och samtidigt uppmuntra till samtal om hur vi ska idrotta i framtiden. En dag som laddas med roliga aktiviteter och nya idéer. Idrottens dag är en del av European Week of Sport som är ett EU-initiativ för att få fler i rörelse.

Läs mer på http://www.idrottensdag.se/

Skribent: Rikard Höög
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Västerbottens Idrottsförbund
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress: Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:Tel: 0906955600
E-post: idrottsforbundet@vbi...

Vi finns på Facebook Gilla oss