Hoppa till sidans innehåll

Västernorrlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västernorrland. Vårt uppdrag är att företräda, stödja och leda idrottsrörelsen i distriktet i gemensamma frågor.
Vår värdegrund är: rätten att vara med, kompetens, trovärdighet och engagemang.

Projekt

Västernorrlands idrottsförbund driver både egna projekt och samarbetsprojekt med exempelvis Landstinget, Arbetsförmedlingen, kommuner och EU.
  • Uppdaterad: 24 MAJ 2018 13:25

Just nu arbetar vi med Lobben som är ett arbetsmarknadsprojekt som är ett samarbete mellan idrottsrörelsen, kommunala skolor och förskolor och Arbetsförmedlingen i Västernorrland.

Vi arbetar också med Fysisk aktivitet på recept (läs mer om det under Folkhälsa).

Eldsjälsprogrammet hyllar eldsjälar i Medelpad och Optimus är ett talangutvecklingsprogram. Båda dessa projekt finansieras av överskottet från Medelpads idrottsgala.

Kompetens – Idrottens Framtid är ett projekt som syftar till att öka kompetensen hos anställda och förtroendevalda i Idrottsförbunden och SISU i Jämtland-Härjedalen, Gävleborg, Värmland och Västernorrland inom jämställdhet, tillgänglighet och icke-diskriminering. Projektet finansieras genom stöd från Europeiska Socialfonden (ESF).

Postadress:Västernorrlands Idrottsförbund
Nordichallen, Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:Tel: 0104764900
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss