Hoppa till sidans innehåll

Västernorrlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västernorrland. Vårt uppdrag är att företräda, stödja och leda idrottsrörelsen i distriktet i gemensamma frågor.
Vår värdegrund är: rätten att vara med, kompetens, trovärdighet och engagemang.

Anläggningar och idrottsmiljöer

  • Uppdaterad: 21 MAJ 2018 14:26

Tillgång till anläggningar och idrottsmiljöer är en avgörande faktor för att kunna bedriva idrottslig verksamhet. Ett av Idrottslyftets prioriterade områden är att öka tillgängligheten till anläggningar och idrottsmiljöer. Därför avsätter RF årligen medel till ett anläggningsbidrag med det huvudsakliga syftet att skapa nya aktivitetsytor och idrottsmiljöer för barn och ungdomar. Svensk idrott har enats om gemensamma mål i strategi 2025 och självklart ska även RF:s stöd till anläggningar och idrottsmiljöer bidra till att uppfylla dessa mål. Det innebär att vi behöver prioritera sådana projekt som i störst utsträckning går i linje med idrottens resa mot 2025. Det kan innebära att vi behöver prioritera vissa kommuner/områden eller vissa idrotter.

Om du vill veta mer om vilket stöd din förening kan få när det gäller anläggningar är du välkommen att kontakta din närmaste idrottskonsulent hos Västernorrlands Idrottsförbund/SISU Idrottsutbildarna. Innan idrottslyftansökan lämnas in vill vi också att föreningen genomgår en föreningsträff (kväll) där vår idrottskonsulent går igenom strategi 2025 och svarar på frågor/funderingar som kan finnas.

Riktlinjer för ansökan om anläggningsstöd finns här...

Postadress:Västernorrlands Idrottsförbund
Nordichallen, Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:Tel: 0104764900
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss