Hoppa till sidans innehåll

Västmanlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västmanland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Antidoping

  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 15:48

Vi på Västmanlands Idrottsförbund jobbar aktivt för att tillförsäkra alla idrottsutövare deras självklara rätt att delta och tävla i en idrott fri från doping. Vi ger idrottsföreningar- och förbund i Västmanland stöd och råd vid frågor kring antidoping.

Vårt arbete

Vaccinera klubben  
Tror du att det finns risk att någon i din förening skulle kunna dopa sig? Skulle det kunna ske av misstag? Används det kosttillskott bland aktiva idrottare i din förening?

Tvekade du eller rent av svarade JA på någon av frågorna kan det vara en bra idé att vaccinera er förening mot doping!

För mer information om Vaccinera klubben, kontakta oss på Västmanlands Idrottsförbund eller följ länken www.rf.se/vaccinera

Vaccinera KLubben mot doping

Antidoping i Västmanland

Vi ingår tillsammans med Länsstyrelsen Västmanland, Polismyndigheten Västmanland, representanter från ANDT samordnarna i länet, Missbruksvården, Västmanlands kommuner och landsting, Friskis och svettis Västerås och ett privat ägt gym i nätverksgruppen Antidoping i Västmanland.

Antidoping i västmanland

PRODIS 100% ren hårdträning

Vi är anslutna till det nationella nätverket prevention av dopning i Sverige (PRODIS) som arbetar för att förebygga- och minska användningen av dopning i samhället. Vill du veta mer om vad PRODIS är och vad vi i Västmanland gör i projektet följ länken http://www.prodis.se/medverkande/v%C3%A4stmanlands-l%C3%A4n  

 
prodis

Snabblänkar

Kontaktperson distrikt

Oscar Uusitalo

Idrottskonsulent
Västmanlands  Idrottsförbund
010-476 48 11
This is a mailto link

Postadress:Västmanlands Idrottsförbund
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:Tel: +46104764800
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss