Hoppa till sidans innehåll

Västmanlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västmanland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Häng med oss i länets prideparader!

2019-06-04 15:33

Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västmanland deltar i länets prideparader för att manifestera idrottens värdegrund och allas människors rätt att älska den de vill. Samla er förenings styrelse, ledare funktionärer och aktiva och gå med i paraderna ni också! Tillsammans visar vi att vi tror på och jobbar för en mer inkluderande idrott där normer och strukturer inte hindrar någon från att utöva och leda idrott.
  • Uppdaterad: 04 JUN 2019 15:33

Följande prideparader genomförs i Västmanland 2019: (fler kan eventuellt tillkomma, skulle så bli fallet skickas information om det vid senare tillfälle).  

Västerås – lördagen den 29 juni, kl. 13:30 (samling från 12:30 vid kungsgatan/Slottsgatan, intill svartån, se bild).

Fagersta – lördagen den 24 augusti kl. 12:00 (samling kl. 11.30), Villhelminaparken.

Sala – lördagen den 14 september (mer information om  tid och plats kommer)

 

Regnbågsfärgade kaptensbindlar

Är din förening intresserad av att använda regnbågsfärgade kaptensbindlar för att visa att ni står upp för alla människors lika värde och jobbar för inkludering och mångfald?

Vi på Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna delar i samband med årets pridefestivaler ut regnbågsbindlar kostnadsfritt till idrottsföreningar i Västmanland.

Om ni är intresserade så kontakta oss på VIF/SISU redan nu och beskriv hur ni planerar att använda kaptensbindlarna. Kaptensbindlarna hämtas från vecka 24 på Idrottens Hus i Västerås. Kontakta osss för att bestämma en tid för upphämtning.

Då det finns ett begränsat antal kaptensbindlar har vi möjlighet att dela ut max 15 kaptensbindlar per förening.

Ska ni ha ett större evenemang och är i behov av fler kaptensbindlar är vi öppna för att a en dialog om möjligheten att låna bindlar under en viss period.  

Kontaktpersoner: Oscar Uusitalo: This is a mailto link
Xie Gamboe: This is a mailto link

Skribent: Anette Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Västmanlands Idrottsförbund
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:Tel: +46104764800
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss