Hoppa till sidans innehåll

Västmanlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västmanland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Idrottens dag sprider rörelseglädje i Fagersta

2019-08-20 13:46

Den 31 augusti är det stor premiär för Idrottens dag i Fagersta. Barn, ungdomar, vuxna och äldre från hela norra länsdelen välkomnas till en dag full av roliga aktiviteter och spännande samtal om framtidens idrott. Genom Idrottens dag vill vi inspirera och motivera fler till idrott hela livet.
  • Skapad: 20 AUG 2019 13:46

Idrottens dag är ett nationellt koncept framtaget av Riksidrottsförbundet. I Fagersta är Västmanlands Idrottsförbund arrangör i samverkan med Fagersta kommun och de lokala idrottsföreningarna. Under Idrottens dag står rörelseglädjen i fokus och här finns något som passar alla. Aktiviterna under dagen är helt kostnadsfria.

Idrottens dag är ett nationellt koncept framtaget av Riksidrottsförbundet. I Fagersta är Västmanlands Idrottsförbund arrangör i samverkan med Fagersta kommun och de lokala idrottsföreningarna. Rörelseglädjen står i fokus och här finns något som passar alla. Aktiviteterna under dagen är helt kostnadsfria. 

- Det finns en fantastisk kraft inom idrotten och Idrottens dag blir en gemensam manifestation och mötesplats. Genom Idrottens dag vill vi sänka trösklarna så att fler hittar till idrottsrörelsen samtidigt som vi vill få fler att stanna kvar och idrotta hela livet, säger Oscar Uusitalo, projektledare för Idrottens dag i Västmanland.

Idrottens dag genomförs vid Fagerstahallen/Risbroplan den 31 augusti mellan kl. 11.00-15.00. Du kommer bland annat få möjlighet att bestiga en klättervägg, testa en orienteringsslinga och utmana dig i vår rörelsebana.

Skribent: Anette Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Västmanlands Idrottsförbund
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:Tel: +46104764800
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss