Hoppa till sidans innehåll

Västmanlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västmanland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Idrottsmingel & idéstuga inför Musikhjälpen #mh19

2019-11-05 14:51

Den 9-15 december är det dags för den tolfte upplagan av Musikhjälpen. Årets värdstad är Västerås och den sex dygn långa direktsändningen görs från en glasbur på Stora torget. Vi på Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna vill visa vårt engagemang genom att lyfta kraften inom idrottsrörelsen med fokus på rörelseglädje. Självklart vill vi göra det tillsammans med er idrottsföreningar.
  • Skapad: 05 NOV 2019 14:51

Den 9-15 december är det dags för den tolfte upplagan av Musikhjälpen. Årets värdstad är Västerås och den sex dygn långa direktsändningen görs från en glasbur på Stora torget. Vi på Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna vill visa vårt engagemang genom att lyfta kraften inom idrottsrörelsen med fokus på rörelseglädje. Självklart vill vi göra det tillsammans med er idrottsföreningar. Därför välkomnar vi till mingel & idéstuga i Idrottens hus, Pontus Widéns väg 18 på Rocklunda i Västerås.

Ta med dig dina mest kreativa idéer så ses vi den 13 november mellan 17.00-18.30.Vi bjuder på kvällsfika, visst ses vi?

Välkommen!

Skribent: Anette Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Västmanlands Idrottsförbund
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:Tel: +46104764800
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss