Hoppa till sidans innehåll

Västmanlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västmanland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Lyckad och välbesökt kontaktpersonträff

2019-11-29 11:21

Under mörkaste november var det äntligen dags för traditionsenligt mingel, härlig inspiration och massor av möten under årets kontaktpersonträff. Nästan 150 representanter från länets idrottsföreningar fanns på plats och förgyllde kvällen.
  • Uppdaterad: 29 NOV 2019 11:21

Det blev en härlig och välbesökt kväll när Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna välkomnade till årets kontaktpersonträff. Efter inledande mingel presenterade distriktsidrottschef Kristin Stenman kvällen upplägg och tillsammans med idrottskonsulent Mats Vennberg guidade de oss kvällen igenom.

Deltagarna fick både lyssna och delta aktivt genom samtal runt borden. Nedslag och intervjuer blandades med korta inspel från Västerås improvisationsteater. Självklart bjöds även på festlig buffé.

Stort tack till var och en av er som delade kvällen med oss! Tillsammans gör vi idrottsrörelsen och Västmanland starkare.

Bilder från kvällen

Skribent: Anette Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Västmanlands Idrottsförbund
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:Tel: +46104764800
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss