Hoppa till sidans innehåll

Västmanlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västmanland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Västerås får egen ungdomsidrottsgala

2019-09-05 10:16

Den 27 januari 2020 blir det stor gala för att hylla ungdomsidrotten i Västerås. Västerås Tidning, tillsammans med bland andra Västmanlands Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna och Västerås stad kommer att lyfta ungdomar som är goda förebilder för sin idrott och sin förening samt hylla eldsjälar och ungdomsledare som gör idrottandet möjligt.
  • Skapad: 05 SEP 2019 10:16

– Det här kommer att bli nästa års viktigaste gala, säger Jonas Edberg, Västerås Tidnings chefredaktör och projektledare Tobias Gustafsson. Syftet med arrangemanget är inte främst är att lyfta de sportsligt bästa ungdomarna och ledarna utan att även uppmärksamma de mjuka värdena både på arenan och utanför. – Att stötta, vara en god kamrat i ett idrottsligt förtecken är en otroligt viktig del. Idrott för med sig så mycket positivt, från hälsa till meningsfullhet, och det är fantastiskt att kunna lyfta både talanger, goda lag- och klubbkompisar och inte minst alla ledare och eldsjälar.

Kvällen syftar även till att ge alla en möjlighet till en ordentlig festkväll där publiken får uppleva både glans och lyx i en trevlig omgivning. Öppet att nominera Galan inleds med mingel för att sedan övergå till en trerättersmiddag med underhållning och artister. – Vi hoppas att många sluter upp.

Det finns plats för 1 800 gäster och alla idrottsintresserade, från föräldrar till kompisar, kommer att få uppleva en kväll där idrotten står i fokus. Nomineringar till samtliga kategorier öppnar nu via arrangemangets hemsida. – En än så länge hemlig jury kommer att utse finalisterna och sedermera vinnarna. Rösta fram Årets filmklipp Enda undantaget är det prestigefulla priset Årets filmklipp där allmänheten kommer att få rösta fram en vinnare. Filmklippen kan visa roliga, knasiga, spännande händelser, glädje eller sorg, allt som sker inom ungdomsidrotten och som fångats på bild.

– Vi är otroligt stolta att genom Ungdomsidrottsgalan kunna hylla alla som både på och utanför idrottsarenan utmärkt sig inom sin idrott under 2019, oavsett om det gäller prestation, bidrag till att stärka idrottens värdegrund eller en stark utveckling, avslutar Jonas Edberg och Tobias Gustafsson.

Nominera din kandidat/dina kandidater senast den 1 november 2019 och kom ihåg att de mjuka värdena både på arenan och utanför kommer att vara i fokus. Läs mer (länk)

Skribent: Anette Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Västmanlands Idrottsförbund
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:Tel: +46104764800
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss