Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Klubben omfattas av lagen för hantering av personuppgifter (GDPR) som omfattar såväl persondata som bilder. Vårt sätt att leva upp till kraven framgår nedan.

Personuppgifter

Klubbens medlemsregister innehåller namn, adress, kön, tel.nr och e-postadress. Uppgifterna används enbart för kommunikation med respektive medlem och lämnas aldrig, enskilt eller i grupp, ut till tredje part. Endast en liten krets av klubbens funktionärer har tillgång till uppgifterna.
I samband med klubbens tävling- och träningsverksamhet upprättas listor över funktionärer. Dessa används uteslutande i kretsen Tävlingsledare för att lättare få kontakt med engagerade medlemmar vid framtida behov av funktionärer. Startlistor publiceras endast med namn. Resultatlistor med pristagarna namn publiceras på hemsidan.

Bildmaterial

All fotografering som görs vid klubbens aktiviteter har som enda syfte att spegla verksamheten. Bilder med möjlighet till lätt personigenkänning publiceras endast med berördas medgivande. Enda undantaget utgörs av presentation av pristagare vid klubbens tävlingar.

Postadress:
Rimforsa JSK
ordf Joakim Kindstrand, Skjutbanan Opphem
59046 Rimforsa

Besöksadress:
Opphem skjutbanan
59046 Rimforsa

Kontakt:
Tel: 0730743440
E-post: This is a mailto link...

Se all info

 

VÅRA SPONSORER

 

 Kinda-Ydre Sparbank 

 

Logo

 

 

Länkar:

Jägareförbundet

 

 

 Svenska skyttesportförbundet

 

 

 Jakttider och väder