Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Klubben omfattas av lagen för hantering av personuppgifter (GDPR) som omfattar såväl persondata som bilder. Vårt sätt att leva upp till kraven framgår nedan.

Personuppgifter

Klubbens medlemsregister innehåller namn, adress, kön, tel.nr och e-postadress. Uppgifterna används enbart för kommunikation med respektive medlem och lämnas aldrig, enskilt eller i grupp, ut till tredje part. Endast en liten krets av klubbens funktionärer har tillgång till uppgifterna.
I samband med klubbens tävling- och träningsverksamhet upprättas listor över funktionärer. Dessa används uteslutande i kretsen Tävlingsledare för att lättare få kontakt med engagerade medlemmar vid framtida behov av funktionärer. Startlistor publiceras endast med namn. Resultatlistor med pristagarna namn publiceras på hemsidan.

Bildmaterial

All fotografering som görs vid klubbens aktiviteter har som enda syfte att spegla verksamheten. Bilder med möjlighet till lätt personigenkänning publiceras endast med berördas medgivande. Enda undantaget utgörs av presentation av pristagare vid klubbens tävlingar.

 

 

ANSLAGSTAVLA

 

 

JÄGAREXAMEN

NÄSTA KURS PLANERAS STARTA I NOVEMBER 2020

Kontakta:
Olle Ranmo
This is a mailto link 
070-208 96 27

Postadress:
Rimforsa JSK
Skjutbanan Opphem
59046 Rimforsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info

 

VÅRA SPONSORER

 

 

 

Kinda-Ydre Sparbank 

 


Logo

 

 

Länkar:

Jägareförbundet

 

 

 Svenska skyttesportförbundet

 

 

 Jakttider och väder