Hoppa till sidans innehåll

Tack för att du ville fira

10 FEB 2020 09:30
I tisdags firades vår idrottsförening med öppet-hus och prova-på-pass Ringhallen med anledning att det var 50 år sedan föreningen skapades.
  • Skapad: 10 FEB 2020 09:30

Det var ett gäng morgonpigga som hade letat sig upp till dagens första pass klockan 7 och en timme senare var det dags för nästa möjlighet att starta igång kroppen. Under lunchen anordnades också en tipspromenad på området.

Dagen bjöd på bland annat på core, spinning, cirkelträning, yoga, boxning och energipass. I styrkehallen fanns möjlighet till tips på vilka maskiner man kan använda för olika syften eller hur en övning ska göras på korrekt sätt. Även boll- och racketsport fanns som möjliga pass om man ville öva teknik el spela för kul skull.

 
     
 
     
 

  

Marie-Louise Karlsson var en av den som var med och planerade dagen och firandet och höll i pass såväl som att passa på att träna själv, här på ett cirkelpass där Eva severinsson var ledare.

 - Det var roligt att få se några nya ansikten på passen och vi fick lite frågor om medlemskap och hur man får tillgång till Ringhallens lokaler och omklädningsrum. Förhoppningen är att vi kommer göra några fler aktiviteter under året och då hoppas vi såklart att ändå fler har möjligheten att komma och röra på sig. Vi har också vår Ringhalsklassiker där det finns möjlighet att delta. 

Björn Linde och Ulf Karlsson var båda med på eftermiddagens energipass som hölls av Malin von Lokhorst.

 - Jag ställde mig bakom initiativet att Ringhals IF fick fira sitt 50-årsjubileum med aktiviteter i Ringhallen och poängpromenad på lunchen, säger Björn Linde. Jag är väldigt positiv till den verksamhet som bedrivs av Ringhals IF.

Det är en förmån för oss som arbetar på Ringhals att kunna delta på Vattenfallsmästerskap (Vattenfallsanställda) och gå på pass i Ringhallen. Ringhals IF inklusive alla ledare, ingen nämnde ingen glömd, lägger ner ett väldigt gott arbete för att detta ska vara möjligt. Själv tog jag idag chansen att prova på ett Energipass i A-hallen, ett roligt (och svettigt) sätt att umgås och träffa andra ringhalsare utanför jobbet, fortsätter han.

Jimmy Hägg var en av representanterna som fanns tillhands för hjälp och frågor under dagens två pass.

Stort tack till alla som kom och firade dagens, avslutar Marie-Louise och de andra representanterna från Ringhals IF - vi hoppas vi skapade en dag med variation och möjlighet till rörelse på många olika sätt.

 Följande personer blev vinnare på tipspromenaden:

  • 1:a pris Anders Lindström NTHH (10 rätt)
  • 2:a pris Patric Åkesson NUTQ (10 rätt)
  • 3-7 :e pris Magnus Kaspersson NUIM, Anita Gudmundsson NSM, Linda Nöjd NTTH, Malin Bertilsson NSAT, Lena Skoglund NUIM (alla 9 rätt)

Närmast skiljefråga : Ulrika Bothin NSM (rätt svar 135, hon hade 134)

Personerna kommer kontaktas av RIF för att de få sina priser, bland övriga deltagare lottas annat pris ut.

Text och foto: Elisabeth Rehn

Skribent: Caroline Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Ringhals IF
Ringhals IF
43285 Väröbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info