Hoppa till sidans innehåll

Cykel


Cyklingen växer så det knakar i Sverige och även antalet Ringhalsare som cyklar!

Cykelsektionens motto är att få fler att cykla. Både till jobb och utanför jobbet.

För att få den senaste informationen om vad som händer i sektionen, gå med i våran ConnectUS grupp: Ringhals IF cykelsektion på Connectus

Det finns flera som cyklar året runt men flertalet cyklar till Ringhals under vår och sommar. Ett ypperligt sätt att optimera sin träning inför sommarens tävlingar eller bara för sitt eget välbefinnande.  Trafiksäkraste vägen från Varberg är att köra Ginstleden via Naturrum på Getterön-Tångaberg-Kärradal-Åskloster-Limabacka-Väröbacka-Ringhals alt. Limabacka-Bua-Ringhals.

Allra roligaste sättet att cykla är om du gör det ihop med andra. Använd våran ConnectUS-grupp för att prata ihop er om tider och samlingspunkter. Vanligaste samlingspunkten i Varberg är reningsverket runt kl 0600.

Cykeln kan du med fördel ställa i cykelförrådet som finns beläget invid parkeringen gamla Kronoborg. Kontakta sektionsansvariga för mer info och låskod till förrådet. I förrådet finns det även verktyg och pump som alla kan använda. Var noga med att hålla koll på dina grejer i förrådet.

Cykelsektionen har även kartlagt en MTB-led (Ringhals-Varberg) som innebär 38 km omväxlande cykling med ett minimum av asfalt och trafik. Kontakta sektionsansvariga för guidning.

 
Sektionsansvariga:
Anders Franzén, tel: 47308

Andreas Ask, tel: 68342
Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:37 Skribent: Maria Söhrman

Postadress:
Ringhals IF
Ringhals IF
43285 Väröbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info