Hoppa till sidans innehåll

Mossfotboll och säsongsavslutning!

2018-06-16 11:10
Förra torsdagen var det dags säsongsavslutning och därmed även mossfotboll. Stora som små krigade i den trots det torra vädret blöta mossen och en efter tuff match segrade killarna!
  • Uppdaterad: 2018-06-16 11:10

Förra torsdagen avslutades som sagt vårsäsongen och orienteringsträningarna gör ett litet sommaruppehåll fram till slutet på augusti. Enligt tradition spelades även mossfotboll, och det var lika tufft och kul som vanligt. Det var tjejerna mot killarna där killarna slutligen stod som segrare. Mossen var trots det otroligt torra vädret rejält blöt, och efter mycket spring och tacklingar kunde man sjunka ner ganska djupt. Det togs lite bilder under matchen och de finns att kolla på HÄR. Vi i Ringsjö OK vill tacka alla för en härlig vårsäsong och hoppas att vi ses till hösten igen! 

Trots att träningarna är över finns det dock möjlighet att orientera lite ändå. Måndagen den 18/6 arrangerar vi i Ringsjö en träningstävling i Tjörnarp där man kan känna på hur det är att springa en riktig tävling. All info om tävlingen hittar ni HÄR. Det kommer även att finnas lite sommarträningar runt omkring Höör som man kan springa. Mer info om det kommer att publiceras här på hemsidan, så håll utkik! 

Skribent: Lovisa Weiden
Epost: Adressen Gömd

  Loggorna är klickbara

 SOL - vår tävlingsklubb 

EventorBanner136x32

 

           8313_web_130x40_c_pos_2 

 

 Sparbanksstiftelsen Färs och Frosta

 

Sparbanksstiftelsen Finn

 

Postadress:
Ringsjö OK - Orientering
Göran Johnsson, Tjörnarpsvägen 12
24333 Höör

Kontakt:
Tel: 0413-23506
E-post: This is a mailto link

Se all info