Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I helgen korar vi 2021 års Grand Prix-mästare! Häng med oss via livestreamen på volleytv.se och i Svensk volleybolls kanaler på sociala medier (Facebook – Instagram – Twitter)!
 
Efter regeringens pressträff på torsdagen står klart att spelare födda 2004 och tidigare fortfarande inte får tävla, vilket gör att seriespelet inte kan återupptas den 6-7 februari, vilket var förhoppningen.
 
I lördagens båda Grand Prix-semifinaler på herrsidan ser vi Hylte/Halmstad jaga revansch mot Örkelljunga, samtidigt som mästaren Sollentuna siktar på att nå en ny final, vilken Habo står i vägen för.
 
Vi blickar fram mot lördagens Grand Prix-semifinaler på damsidan, där mästaren Örebro inleder mot ett revanschsuget Engelholm, samtidigt som guldfavoriten Hylte/Halmstad utmanas av ett Sollentuna med skrällpotential. Häng med!
 
Bänka er! Helgen 23-24 januari avgörs 2021 års upplaga av Grand Prix. Alla semifinal- och finalmatcher livestreamas via volleytv.se!
 
Volleybollstjärnan Isabelle Haak, 21, kan ikväll som en av fyra nominerade, komma att utses till Årets kvinnliga idrottare i Sverige.
 
En vecka återstår tills åtta lag gör upp om den första titeln i Svensk Volleyboll 2021 – Grand Prix. På grund av rådande pandemi vidtas flera åtgärder för att minska risken för smittspridning under årets evenemang.
 
 
Volleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför trettonhelgens elitserieomgång!
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång!
 
Europacupäventyret är över för Sollentunas herrar. Det står klart efter en 0-3-förlust i åttondelsfinalen mot AS Cannes VB under tisdag eftermiddag.
 
På tisdag radar Sollentuna VK upp för en historisk match på en av europeisk volleybolls stora klubblagsscener; CEV Challenge Cup. I den stundande åttondelsfinaldrabbningen står franska AS Cannes VB på andra sidan nät.
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång!
 
2021 års upplaga av Grand Prix avgörs i Fyrishov, Uppsala, helgen 23-24 januari. I dag kan vi presentera lagen som kvalificerat sig!
 
Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livesändningar och livescore inför helgens elitserieomgång!
 

Postadress:
Holmsund Frisksportklubb - Volleyboll
c/o Karl-Gunnar Miltsis, Persgatan 4
91335 Holmsund

Kontakt:
Tel: 090779236
E-post: kalle@blomdal.se

Se all info