Hoppa till sidans innehåll

Info från Jollegänget


Hej!

Sommaren 2018 tog vi ungdomar över ansvaret för seglarskolan i Ronneby. Seglarskolan är för barn och ungdomar mellan 7-15 år. Seglarskolan har drivits både sommaren 2018 och 2019 av energiska ungdomar, men på grund av studier och jobb, behöver vi i år fler som kan tänka sig att hjälpa till i sommar. All hjälp uppskattas! Gammal som ung.

Känner du att du vill hjälpa till, men är osäker p.g.a. att du inte vet hur man seglar en optimistjolle? Inga problem! Vi kommer träffas och gå igenom vad man behöver veta innan start!

Känner du dig fortfarande osäker? Det är okej! Du kommer inte få något direkt ansvar förrän du känner dig redo. 

Känner du att det vore kul att hjälpa till någon gång då och då, så fungerar det också! Vissa gånger kan det behövas fler personer och då är det jättebra ifall vi kan ringa in extra hjälp.

Känner du att du har erfarenhet och vill ge tips till oss tränare så är du välkommen att höra av dig. Eller varför inte hålla lite teori för barnen någon gång?

Seglarskolan, eller jollegänget som vi kallar oss, är mer än bara en optimistjolleskola. Vill du inte lära ut segling och teori behövs det alltid folk i följebåtarna, eller hjälp med att till exempel rustar jollar, följebåtar inför säsongen. En hjälpande hand vid aktiviteter så som korvgrillning vid avslutning kan också behövas. Som sagt all hjälp uppskattas! Dessutom är det riktigt kul att vara tränare för jollegänget. Vi har ett riktigt härligt gäng med barn som tycker att det är superkul!

För medlemmar i RSS som har arbetsplikt så kan man göra en del av den genom att hjälpa oss. Tycker du att det verkar kul vill, veta mer, alternativt anmäla ditt intresse så kan ni höra av er till This is a mailto link

Uppdaterad: 17 DEC 2019 09:13 Skribent: Kathleen Vogelius
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

 

  

 

Postadress:
Ronneby Segelsällskap - Segling
Heabyvägen 4
37297 Ronneby

Kontakt:
Tel: 045717330
E-post: kansli@ronnebysegels...

Se all info