Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset


Naturpasset står för en trivsam skogsvistelse med kartan i handen. Det är kartan som är ditt "pass" till naturen och orienteringskontrollerna. Samtidigt som du får frisk luft och motion bidrar aktiviteter som Naturpasset till bättre hälsa och ökat välbefinnande.Naturpasset

Naturpasset arrangeras av orienteringsklubbar runtom i landet. Klubbarna har satt ut ett stort antal orienteringskontroller i lättillgängliga skogspartier. De flesta kontrollpunkterna är lätta, några lite klurigare.
Du kan besöka kontrollerna när du vill, hur ofta du vill, ensam eller tillsammans med familjen eller någon kompis. Det finns ingen tidtagning. Du visar att du besökt kontrollerna genom att skriva den bokstav som kontrollen är märkt med på ditt startkort.

Du behöver inga förkunskaper och ingen speciell utrustning. Kläder för utevistelse räcker bra. Men det är klart att en kompass gör det lättare att hålla reda på väderstrecken. Du som besökt minst 10 kontroller kan skicka in ditt startkort till den arrangerande klubben och delta i utlottning av priser. Priserna består av presentkort och nya Naturpass. Du som besökt samtliga kontroller har dessutom chans att vinna en stugvecka i Idre.

 

Naturpasset finns att köpa på:

  • Perssons bokhandel Sollentuna C
  • Intersport Stinsen Häggvik
  • Bejhed frisör Rotebro
  • Apoteket Vallmon Rotebro
  • Alewalds Sport Kungsgatan

  

Ansvariga för Naturpasset i Rotebro IS OK hittar du under Organisation.  

 

2011 års naturpass och dess 50 kontroller spridda över Järvafältet väntar på dig!

 
VÄLKOMMEN!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:52 Skribent: Victor Häggqvist

Postadress:
Rotebro IS OK
C/O Margareta Holmström, Linnés väg 12 A
19135 Sollentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information