Hoppa till sidans innehåll

Rundviks PSK - Skyttesport

Integritetspolicy.pdf

Vid NSM i Umeå 29/7 - 1/8 där klubben hade hela 16 deltagande skyttar så kammade Rundviks Pk hem 1 individuellt guld i precision A, Silver- och Bronsmedaljer i precision för Yngre veteraner, Silvermedalj i precision för äldre veteraner. Till detta skall vi lägga till ett lagguld i precision för yngre veteraner, ett lagsilver i precision för C-vapen och ett lagbrons i precision för B-vapen. Till detta skall vi lägga att 2 av våra skyttar var med i Västerbottens kretslag i precision C som vann kampen mellan Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Snacka om att det har gått bra för klubben vid dessa tävlingar där vi även var med och arrangerade tävlingarna.

Bilder från tävlingarna kommer!!!!!

För första gången någonsin sedan klubben bildades så har klubbens årsmöte fått vänta till den 5 juni innan det kunde genomföras utomhus i det vackra vädret vid pistolbanan i Floxen. Orsaken till detta är ju som bekant pandemin som drabbat världen. Hur som helst så genomfördes det som vanligt, lugnt och stilla med sedvanliga val, prisutdelning m.m. Nedan ser några bilder från årsmötet.

Prisutdelning årsmöte 2021.gif

Årsmöte i det gröna 2021.gif

Prisutdelning årsmöte 2021 a.gif

Årsmöte i det gröna 2021 a.gif

Årsmöte i det gröna 2021 b.gif

Årsmöte i det gröna 2021 c.gif

NSM 2021

Nu är det dags att putsa arsenalen och ge er ut och träna för vi planerar för ett Norrlandsmästerskap i Militär snabbmatch, Precision och Fältskjutning i Västerbotten i slutet av juli 2021.

Vi tror att det är många där ute som, precis som vi, längtar efter att få åka på tävlingar igen. Vi hoppas att allt det ska vara möjligt lite senare i sommar så boka in 29 juli – 1 augusti 2021 i era kalendrar och knappa in Umeå I GPS:en för där och då hoppas vi att det smäller.

Just nu är det fortfarande ett tufft läge och allt kan hända men vi hoppas och tror att det kommer att bli bättre framåt sommaren. Eftersom det fortfarande är osäkert om vi kan genomföra tävlingarna så kommer vi inte att öppna anmälan förrän i början av juni då vi bättre kan bedöma läget. Vi följer situationen och information kommer fortlöpande att publiceras på www.facebook.com/nsm2021

Och alla vi skyttar i Västerbotten… vi behövs allihop för att göra ett riktigt bra mästerskap och bjuda igen till våra grannar som så förnämligt bjudit oss på detsamma genom åren. 

Väl mött!

Planeringsgänget genom

Åsa Edvinsson, tävlingsledare

Svante M.jpg

Vi har tyvärr nåtts av ett tråkigt besked, vår vän och klubbkamrat Svante Molander har avlidit den 19 januari 2021. Våra tankar går till hans fru Ingrid, hans barn och barnbarn i dessa svåra tider.

 

 Vi har nåtts av ett tråkigt besked, vår vän och skyttekamrat Sten Björklund har avlidit den 20 september efter en längre tids sjukdom. I dessa svåra tider så går våra tankar till Inga-Lill.

Lördagen den 19 september avgjordes tävlingen "Årets rekryt" vid Umeå Pk:s pistolskyttebana. För första gången sedan tävlingen började arrangeras så deltog nya skyttar från vår klubb (Thomas S och Andreas J). Tävlingen som lockat 9 nya "rekryter" vanns av Thomas medan Andreas blev nia (värt att nämna är att Andreas hade näst bästa precisionsresultatet efter att ha haft problem med fältskjutningsdelen). Stort GRATTIS till Thomas.

 

I dag den 9 augusti korades 2 klubbmästare, David N i fältskytte och Conny S i precision. Noterbart är Connys resultat i precisionstävlingen, hela 485 poäng! Grattis Conny!

Det är inte alla klubbar som kan ha ett klubbmästerskap i fripistol med ett startfält på 7 deltagare.

 

Dagens nyhet!

Vår ordförande har idag 19 juni gått och blivit stadgad. Han och Katarina har växlat ringar. GRATTIS TILL ER BÅDA!

 

Nytt tavelställ på gång!

 

 

 

Årsmöte den 23 februari med många deltagare

 

 

 

NSM Precision i Kramfors 3-4 Augusti

 

Conny Ström blev Norrlandsmästare i precision för yngre veteraner. GRATTIS!

 

 

Rundvik silvermedaljörer i tre klasser (A, B och C öppen) vid Norrlandsmästerskapet! 

Precision A (David, Jonas och Conny)

Precision B (David, Jonas och Conny)

Precision C öppen (David, Peder och Jonas) Tyvärr har vi ingen bild där Peder finns med.

 

Glada skyttar från Västerbotten med sina erövrade medaljer!

 

PISTOLSM i GÄVLE 4-7 JULI

                

 Guldmedalj i Precision CVY                   Silvermedaljer i lagtävlingen för precision CVY

 Se film från tävling och prisutdelning https://www.youtube.com/watch?v=OQ38MYqnDl8&t=14s

 

       

Bilder från kretsmästerskapet i Fält C den 16 juni. Många RPK:are med medaljer och fyra stycken som deltog i särskjutning om medaljer. Nedan ser ni den garanterat yngste besökaren vid vår tävling denna dag,

 

 

  

 

Nu har 4 klubbmedlemmar gått domarutbildning för C-licens inom Skyttesport. Utbildningen genomfördes i Umeå 25-26 januari. Totalt var det 25 st personer som gick utbildningen, från vår klubb var det Jörgen, Thomas, Johan och David som deltog.

Rundvik fick ytterligare en kretsmästare i precision B vid tävlingarna i Skellefteå den 12 augusti. På andra respektive tredje plats hittar vi Åsa Edvinsson och Lars Edvinsson, bägge tävlande för Umeå Pk.

 

Ytterligare ett kretsmästerskap i precison C har genomförts den 5 augusti vid vår bana i Olofsfors. Det roliga är att klubben tog hem många medaljer (6 st). Roligast var att Peder E. blev kretsmästare i öppna klassen efter en tuff särskjutning mot Tomas Backlund.

 

Nykrattade skjutvallar och uppfräschad blindering framför tavelställen på 25-meters banan. Bra jobbat av alla som hjälpt till!

 

Vi får gratulera våra yngre och äldre veteraner till mycket fina placeringar i fältskjutningarna "Tomhylsan" och "Björkskottet". Se resultatlistorna!!

 

Vårt nybörjarskytte startar onsdagen den 16 maj.

Tid: 18:00

Plats: Pistolskyttebanan, Floxen Olofsfors

 

 

Lördagen den 24 februari hade vi som ni ser ett välbesökt årsmöte. Mötet avhandlade sedvanliga punkter som redovisning av ekonomi, val av styrelse, prisutdelning, lotteridragning och höjdpunkten = fika med smörgåstårta och kaffe.

Säsongens sista klubbtävling (klubbmästerskap luftpistol) genomfördes tisdagen den 6 december. Årets klubbmästare i luftpistol blev Jörgen Nilsson (öppen klass) och Thomas Dahlberg (klass 65+). Grattis!

 

Nu finns den slutgiltiga resultatlistan från Rikstävlingen "Hemortens Banor" inlagd under externa resultatlistor.

 

Lördagen den 26 augusti korades 2 nya klubbmästare i fältskytte respektive precision. Nåja, nya och nya men nu pratar vi inte om ålder på mästarna. Grattis Thomas D till segern i fältskyttet och lika stort grattis till Björn J till segern i precisionsskyttet!

 

 

 

Kretsmästerskap fält C 21 maj.                                                         Foto:Sandra Lindberg

Bilden ovan. Särskjutning om medaljerna!

Bilden nedan. Glad skjutledare och guldmedaljör!  

 

 

"Regler för Johans vår- och hösttävling"

 Tävlingar & Inbjudningar är inlagda på respektive datum i Kalendern under  "Klubbinfo & Tävl.kalender".

 Länk till Skyttesportförbundets Tävlingskalender med inbjudningar och resultat 

 

                     
 Gillar du vår sida på Facebook så får du också information snabbt och enkelt.
 
 
   25- och 50-m bana i Floxen       Lufthall i Norrskenshallen
       Lufthall     
  
Hitta till Rundviks Pistolklubb
 Skjutbanan, Olofsfors
N 63° 35'31', E 19° 24'45'
 
Norrskenshallen, Nordmaling
N 63° 34'25', E 19° 27'42'
 
Vi är med och delar på 50 miljoner!
Vår förening är ansluten till Svenska Spels satsning Gräsroten. Det unika med denna satsning är att alla som spelar hos Svenska Spel är med och bestämmer till vilka föreningar pengarna ska gå. Välj oss som din favoritförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel. Då är vi med och delar på pengarna. Du gör det i din spelbutik, på svenskaspel.se/grasroten eller genom att ringa Svenska Spels Kundservice på 0770-11 11 11. Tack för ditt stöd                                           

 

 

 

 

 

          

Postadress:
Rundviks PSK - Skyttesport
David Nording, Norra Ersmarksgatan 38
90344 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@rundviks...

Se all info