Hoppa till sidans innehåll

Sandro Pavicevic tillbaka

17 DEC 2013 21:03
i Rynninge IK
  • Skapad: 17 DEC 2013 21:03

Sandro Pavicevic är tillbaka i stan och också i Rynninge IK. (har tidigare även representerat IFK Örebro, BK Forward och naturligtvis ÖSK, med ett inhopp i Superettan bl.a.

Välkommen tillbaka till Rynninge!

Känns verkligen bra. Har haft några fina år i Smedby och Norrköping. Hade ett riktigt bra jobb på körkortsavdelningen på Trafiksäkerhetsverket, och har nu fått möjlighet att få samma jobb i Örebro, och då var det ingen tvekan om att flytta hem. Rynninge har nog alltid varit klubben i mitt hjärta, och trivdes utomordentligt här senast. Ungefär hälften av spelarna finns kvar, som t.ex. August, Isma, Kalle och Pers m.m.

Och åren i Smedby ?

Vi gick ju upp ifjol, och årets tvåaspel får anses som godkänt. En mittenplacering i en tuff serie, varnar för den. Nu hade jag en tung vår, med lite spel p.g.a. skador, men är nöjd med hösten, då jag kände att jag var på g, och kände mig riktigt stark. Kanske Smedby råkar ut för en del tapp nästa år, bl.a tror jag att gamle Rynningespelaren Josef Mettou väljer att varva ner i fyran - så ingen elegant mittfältsstrateg på G-vallen nästa år.

Har spelat i nummer 10-rollen mest, och det har passat mig bra. Nu har jag tränat i två veckor med Rynninge och tror på laget inför 2014. Truppen börjar ta form, och det gäller att träna hårt, för det smäller ju redan i mars.

Välkommen tillbaka till Rynninge IK önskas Sandro

 

öbo

 

totaly kopiera

 

 

k3log

 

evry1

 

 print 
njoy

 intersport

  restarang rio

 

  kommuninvest

 

  framtidenstrafikskola
   

 

wipro

 

Njuta_Logo_Sverige_EPS1 kopiera 

 besöksräknare

 

Postadress:
Rynninge IK - Fotboll
Ringstorpsvägen 20
70369 Örebro

Kontakt:
Tel: 019310199
E-post: This is a mailto link

Se all info