Hoppa till sidans innehåll

Våra danslärare/tränare


My Holmbäck Svensson

Jag är en glad och dansant tjej som hållit på med dans sen jag var 11 år ungefär . Jag var aktiv tävlingsdansare i många år och fick då äran att representera svenska landslaget i disco tillsammans med min duokompis Amanda Staadig. Vi fick äran att dansa på ett VM där vi tog brons och två EM. Väldigt häftiga upplevelser som jag bär med mig resten av livet.

Jag har undervisat sedan 10 år tillbaka ungefär.
Först assisterande vid danslektioner för att sedan utbilda mig vidare till danssporttränare i disco och hiphop. Jag har även domarlicens så jag kan döma danstävlingar.

Jag kommer att undervisa i disco denna terminen. På mina lektioner bjuder jag på dansglädje fokus och engangemang. Hoppas vi ses till hösten på kurserna!

 


 

Erika Gustafsson

Jag bor i Tidaholm med sambo och två barn. Gick Estetiska dansprogrammet 02-05. Dansarutbildning i Kristinehamn 05-06. Dansutbildning med inriktning Hiphop på Danscenter Stockholm 07-08. Jag har haft praktikplatser på estetiska dansprogrammet i Skara och Tidaholm.

I vår undervisar jag i jazz och modernt. På mina lektioner kan man förvänta sig teknikträning i både jazz och modernt med fokus på grunder. Vi fokuserar på musikalitet och rörelse. Att lära känna musiken i kroppen och lyssna på detaljer. Man får utrymme att skapa och utveckla sitt eget rörelsemönster och sin musikalitet!


 

Amanda Staadig

Jag är just nu mammaledig men har tidigare undervisat i främst disco samt även hiphop & tävlingsträning. Denna termin blir det tävlingsträning som jag kommer att ha och Zumba då jag också är Zumbainstruktör! 

Jag har dansat sen dansverkstan startade här i Tidaholm. Började då det var öppet hus en vecka och man fick dansa så mycket man ville, och sen gick jag på alla klasser jag kunde. 

Jag har gått flera utbildningar i disco och hiphop och även tävlingsdansat med flera fina placeringar, bland annat VM-brons i disco duo tillsammans med lärarkollegan My!

Vid sidan om dansen tycker jag om att träna & umgås med familj och vänner. 
Hoppas vi ses i vår!

 


 

Agnes Holmbäck Svensson

Jag är en glad och sprallig tjej som älskar att hålla på med dans! Jag har dansat de flesta stilarna sedan jag var 4 år.
Jag är aktiv som tävlingsdansare i Sportdansklubben Dansverkstan Tidaholm och har tävlat sedan jag var 10 år och har under dessa år fått väldigt fina minnen.

Jag ingår i DSF Elitsatsning och har deltagit på både internationella och nationella tävlingar med fina resultat. SM – Guld, Silver och Brons samt VM guld är några utav prestationerna som jag har gjort. Detta är upplevelser som jag alltid kommer bära med mig i livet.

Jag har gått en gymnasial utbildning med inriktning dans, gått kurser/utbildningar, varit ungdomsledare på läger samt assisterat och undervisat på vår dansskola. Under 2020 gick jag Danssportförbundets danstränarutbildning Disco steg 1 och examinerades i september.

I vår kommer jag undervisa i Disco, Btitish Freestyle och Slowdance. På mina lektioner är mitt fokus att alla ska ha roligt, finna gemenskap, engagemang och känna sig välkomna, det finns alltid något för alla. Det bästa som finns är att förmedla sina kunskaper och göra så att andra kan ”blomma ut”. Hoppas att vi ses till hösten!

 


 

Amanda Fredriksson

Jag kommer i vår undervisa i Disco Fortsättning 10-12 år och Hiphop Fortsättning. Jag började undervisa i dans höstterminen 2019 och då undervisade jag även i jazz och modernt. Jag började dansa när jag var 5 år och jag började tävla i dans när jag var 9 år.

Jag har tävlat/tävlar i stilarna disco, hiphop, slowdance, discojazz, modern och jazz. Jag har även en utbildning inom att lära ut slowdance och discojazz.
Under 2020 gick jag Danssportförbundets danstränarutbildning Disco steg 1 och examinerades i september.
Mitt mål med min undervisning är att sprida dansglädje men också att varje dansare ska utvecklas och ha roligt.

 


 

Alma Åsenlund

Jag är danslärare I disco 7 år och Jazz/modernt fortsättning. Jag har undervisat sedan höstterminen 2019 och då undervisade jag även i hiphop 10-12.

Jag har gått barndansledarutbildning via svenska danssportsförbundet och fått utbildning inom att lära ut slow och freestyle.
Jag har dansat sedan jag var 4 år och tävlat från och med 8 års ålder i stilarna disco, hiphop, jazz, modernt slow och freestyle.

Med min undervisning vill jag sprida dansglädje och gemenskap, också att varje elev som individ ska utvecklas för det positiva.

 


 

Susanne Carlsson

 

Hösten 2012 utbildade jag mig till Zumbainstruktör i Norge och därefter till Zumba Gold instruktör i Danmark. Hösten 2013 genomförde jag även en utbildning i Göteborg som kallas PRO Skills inom Zumba. 

Jag har sedan 2013 fram till december 2019 mestadels haft förmånen att leda Zumba Gold i Dansverkstans regi. 

Innan jag utbildade mig till zumbainstruktör deltog jag i disco-dans på Dansverkstan, jag har även dansat Linedance och Bugg. 

Det jag älskar med Zumba är att alla kan vara med utifrån sin egna förmåga. Att få känna rytmen i kroppen och den energipåfyllning dansen faktiskt ger. 

Hoppas vi ses! 

 


 

 

Uppdaterad: 29 APR 2020 21:36 Skribent: Judith Martinez Åkesson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
SDK Dansverkstan Tidaholm - Danssport
Källstorpsvägen 42
52235 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info